HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Egy vámp/ír

A cukmafundárumról, fokhagymáról, koporsószegekről, ciripelésről, vércsoportokról, unalomról... arról,hogy mit ne tegyünk vagy ha már tesszük,akkor úgy, hogy ne jöjjenek rá...partokról és pártokról, képekről és lépekről, egy szóval... semmiről.

Friss topikok

  • Mekare: Áldásom rá..mármint a Watchmen duplázásra :D Hát nem kell a Rómát végigdarálni..mint én XD Mindenn... (2009.08.19. 21:40) Top 10 férfi sorozat karakter (szerintem)
  • Legisfalk: Nagy kár, hogy Wilfried Baasner már nem lehet köztünk. (2009.08.17. 19:27) Ich bin Guldenburg-fan
  • Mekare: @Legisfalk: Én is remélem :D érdekes libelális wahha (2009.08.15. 21:38) Te akarnád? Mert én igen.
  • Legisfalk: Na erre tényleg nem jöttem volna rá, nem ismerem a filmet, annyi tippem volt még, hogy talán a kép... (2009.08.09. 21:44) Leonidas rémálma
  • : @Joey95: Ja és Billy azt mondta hogy tarsd magad a blog "nyelvezetéhez".Ez nem főnökösködés vagy i... (2009.08.08. 21:56) Multiorgazmus :D

Linkblog

Top 10 férfi sorozat karakter (szerintem)

2009.08.19. 12:56 Mekare

dexter morgan Pictures, Images and Photos

1.Dexter Morgan

Sorozat: Dexter

Színész: Michael C. Hall

Amerika kedvenc sorozatgyilkosa, Miami-t tisztítja meg a szeméttől, miközben saját éhségét is csillapítja. Két legyet egy csapásra. Csak hozzáhasonlókat gyilkol, miközben elszántan nyomoz, néha saját maga után, a Miami rendőrségen, mint vérelemző. Nagyszerű színész, aki majdnem mindenkivel elhiteti, hogy normális. Valamin remekül áll a kezében mindenféle hegyes szerszám. Bélyeget nem gyűjt, de áldozatai vérmintáját annál inkább.

christian troy Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Christian Troy

Sorozat: Kés/alatt

Színész: Julian McMahon

A 4 évadon keresztül szintén Miamiban serénykedő bránermaister, plasztikai sebész. Remek humor, valami elképesztő stílus. Hatalmas önbizalom, egy youtube-ra felkerült szex videó, amin doktorosat játszott. A csinos pofi, ami mögött legtöbbször azért érzések is vannak. Néha semmi erkölcs, néha pedig túl sok. Nem a legtehetségesebb plasztikai sebész, de a legnagyobb üzletember. A nők kedvence. Meg a késesé. Előszeretettel használ botox-ot önmagán is.  Miami után Los Angeles-t is bevette. A hím soviniszta viccek királya, de képes elvenni egy ex-leszbit, aki Liz. Jáj. Kiszámíthatatlan.

Denis Leary Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Tommy Gavin

Sorozat: Ments meg!

Színész: Denis Leary

Az ír fasz. Ha röviden akarjuk jellemezni. De egyébként egy igazi hős. Tűzoltó, de azok közül is talán a legbátrabb… na jó inkább a legőrültebb. gyakran veszélybe sodorja magát, nem szükségesen. Nem veti meg az italt, a hűség nem a legfőbb tulajdonsága, remekül tud ellenben hazudni. Halottakat lát, esetenként még Jézust is, sőt beszélget velük. Fontos számára a család, de azért annyira nem, hogy távol tartsa a farkát az unokatestvére özvegyétől. Remek bunyós, ezt többször bizonyítja. Kedvenc sportja: a jéghoki (lehetőleg a zsaruk ellen, minél véresebben.)

eric northman Pictures, Images and Photos

4.Eric Northman

Sorozat: True Blood

Színész: Alexander Skarsgård

Az ezer éves vámpír, Godric gyermeke. A volt viking harcos, aki nem került a Walhallába. Sokkal inkább Louisiana mocsarai közé. Figyelme azon belül is egyre inkább Bon Temps felé irányul. Ha megtetszik neki valami azt elveszi, nem számít, hogy éppen Bill tartja rajta mancsait, vagy más. Egy hideg, érzéketlennek tűnő, True Blood-ot nem használó vámpír, akiben igen is sok érzés csordogál mélyen, mestere iránt legalábbis biztosan. Magas, szőke, de nem hord felemás cipőt. Maróan gúnyos humorát nem sokan viselik el. De ellenkezni nem nagyon mernek vele, mert hirtelen haragú. Vágyainak tárgya jelenleg Sookie. Mestere a csalásnak.

Sheldon hates germs! Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.Sheldon Cooper

Sorozat: The Big Bang Theory

Színész: Jim Parsons

Egy igazi zseni, aki legjobban az elméleti fizikához ért, de legkevésbé az emberekhez. Nem ismeri fel a szarkazmust, sajátosan nevet, imádja a thai-kaját, a soft kitty című dalt, Spock-ot,Flasht, Green Lantern-t, a Halo-t és a Klingon Boggle-t. Gyakorlott kő-papír-olló-gyík-Spock-ozó. Elárulta a titkot, miszerint ő Batman. Megszállottja a vonatoknak.  Rendelkezik egy szalvétával, amely segedelmével előbb-utóbb képes lesz készíteni magának egy saját Leonard Nimoy-t, amiben támogatom. A legviccesebb figura 4ever.

ray stevenson( titus pullo) Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Titus Pullo

Sorozat: Róma

Színész: Ray Stevenson

A 13-asok egyik legjobb katonája, bár egy picit iszákos. Lucius Vorenus elkötelezett barátja, Octávianus edzője és haverja. Cezarion igazi apja. Róma Christian Troy-a. Imádja a nőket, a bunyót. De ez a nagy mackó képes szeretni. Ám ezen a téren elég szerencsétlen. Róma sorsát akarata ellenére gyakran alakító hős, néha lop és gyilkol, de minden csávából kikecmereg valahogy. Nagy túlélő.

Sons  Of Anarchy Pictures, Images and Photos

7. Jackson 'Jax' Teller

Sorozat: Sons of Anarchy

Színész: Charlie Hunnam

A trónörökös motoros. Nem egy szőke herceg, nem fél bemocskolni a kezét vérrel sem akár. Remek vezetői tulajdonságokkal megáldott, valahol erkölcsös figura, aki új alapokra próbálja helyezni bandája pillérjeit. Egy vadóc kölyök, akinek egyes részein benőtt a feje lágya.  A család neki az első, és miattuk bármire képes. Gyanakvó, okos és piszkos a humora. Igazi kemény legény, teljesen más, mint amilyennek tűnik.

Topher Brink Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Topher Brink

Sorozat: Dollhouse

Színész: Fran Kranz

Egy újabb kis zseni, picikét kocka. Morálisan hibáztatható egy-két dologért. Nem igazán marcangolja magát a munkája miatt, legalábbis, amíg minden rendben megy. Ő tölti fel/le az aktívok emlékeit és hasonló dolgok. Imád játszani, és falatozni a saját kis hűtőkéből. A frász töri ki Dr Saunders-től, néha DeWitt-tól is, de ők bírják is egymást néha. A többi karakter számára idegesítő mitugrász, de a nézőknek a humor forrása a Dollhouse-ban.

james marsters Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Spike

Sorozat: Buffy és Angel

Színész: James Marsters

A néhai mami kedvence. William, akiből végül is remek Billy Idol utánzat vált. Szívesen hord hosszú fekete bőrdzsekit, amit egy feka vámpírvadásztól nyúlt le. Gonoszként viccesebb és kedvelhetőbb karakter, de később rendelkezve lélekkel is megtartja a mocskos vicceit és gúnyos megjegyzéseit. Nem szereti, ha chip-et raknak a fejébe. Kemény fiúnak mutatja magát, de vannak gyenge pillanatai. Végül letagadhatatlanul bizonyítja, hogy nem rossz fiú, és képes az önfeláldozásra.

sylar Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Sylar/Gabriel

Sorozat: Hősök

Színész: Zachary Quinto

A mások képességeit lopó sorozatgyilkos. Aki megért mindent, éhsége csillapíthatatlan. Tud nagyon gonoszul nézni, de van, hogy azt is felvállalja, hogy helyesen cselekedjen.  Persze mindig valami önös érdekből. Nem éri meg lefeküdni vele, mert valahogy mindig skalpolás lesz a vége, Elle Bishop style. A gyerekkori sérülésekből soha fel nem épülő, szinte már elpusztíthatatlan fő gonosz, akinek mindig van egy vicces megjegyzése. Remek igazolása a rosszak jobbak mondásnak.

Akik kimaradtak: Angel, Dale Cooper, Howard Wolowitz,House, Marcus Antonius, Lucius Vorenus, Al Swearengen, Petrelli fiúk, Jason Stakhouse, Godric, Spock, Hiro és Ando, Masuka, Icetruck killer stb

 

4 komment

Címkék: tv sorozat férfi eric spike christian dexter top10 tommy morgan cooper jax gavin titus sylar troy sheldon northman topher pullo

A bejegyzés trackback címe:

https://egyvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr101322498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legisfalk 2009.08.19. 19:10:10

A Hősöknek láttam az első részét, a többit nem ismerem. Ja, és a Hősök első része sem tetszett. XD

Nálam a sorozat top10 pasi:

1. Vilfried Baasner (Goldenburgok öröksége),
2. Richard Burgi (Sentinel, Született feleségek),
3. Laci meg Barta Zsolt a Barátok köztből, ők viccesek, húúú, milyen sorozatot láttam még? Ja,
4. Palócz László (Szomszédok)
5. És végül Don Virzsélió a Homok titkaiból! :DDD

Mekare 2009.08.19. 19:17:38

@Legisfalk: XD hülye XDDD
Hát azért minimum a Rómát meg kéne nézned :)

Legisfalk 2009.08.19. 21:29:01

Igen, ezt már valami régi perzsián vagy miféle bölcs is mondta, hogy Rómát látni és meghalni! :DDD
Amúgy megnézném én, de mikor? Egy-egy film még okés, 2 órát tudok ülni egy helyben, na de 22-őt? :)
Amúgy a Watchmen-ről nehéz véleményt írni, sok az a film, sok minden eszembe jut róla, szerteszét ágazó dolgok, de nem látom még őket egységükben. Szerintem megnézem majd még egyszer.

Mekare 2009.08.19. 21:40:04

Áldásom rá..mármint a Watchmen duplázásra :D
Hát nem kell a Rómát végigdarálni..mint én XD Mindennap egy rész vagy vmi...:) Szerintem megéri..kedvencem atia..és talán ez is a kedvenc sorozatom xD
süti beállítások módosítása