HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Egy vámp/ír

A cukmafundárumról, fokhagymáról, koporsószegekről, ciripelésről, vércsoportokról, unalomról... arról,hogy mit ne tegyünk vagy ha már tesszük,akkor úgy, hogy ne jöjjenek rá...partokról és pártokról, képekről és lépekről, egy szóval... semmiről.

Friss topikok

  • Mekare: Áldásom rá..mármint a Watchmen duplázásra :D Hát nem kell a Rómát végigdarálni..mint én XD Mindenn... (2009.08.19. 21:40) Top 10 férfi sorozat karakter (szerintem)
  • Legisfalk: Nagy kár, hogy Wilfried Baasner már nem lehet köztünk. (2009.08.17. 19:27) Ich bin Guldenburg-fan
  • Mekare: @Legisfalk: Én is remélem :D érdekes libelális wahha (2009.08.15. 21:38) Te akarnád? Mert én igen.
  • Legisfalk: Na erre tényleg nem jöttem volna rá, nem ismerem a filmet, annyi tippem volt még, hogy talán a kép... (2009.08.09. 21:44) Leonidas rémálma
  • : @Joey95: Ja és Billy azt mondta hogy tarsd magad a blog "nyelvezetéhez".Ez nem főnökösködés vagy i... (2009.08.08. 21:56) Multiorgazmus :D

Linkblog

Top10 opening credits

2009.08.31. 01:24 Mekare

Oké tudom, hogy már mindenkinek elege van a kis top10eimből. De ezt olyan téren szarom le, mint mondjuk egy túlfizetett liberális politikus a durándákat. Eléggé.

Sok opening Credits tetszik még,de 10 hely van. Ha esetleg valaki veszi a fáradtságot és kommentel, az nyugodtan ossza meg az ő listáját velem. Velünk? ehh

1. True Blood

 Az a fajta főcím, amit 100 emberből 99 nem teker el még a 23. résznél sem . Egyszerűen megunhatatlan. Zene: Jace Everett-Bad things. Rajta van a True Blood válogatás lemezén.

2. Nip/tuck (Kés/alatt)

Tökéletesen passzoló muzsika, ahogy  a képek is. Én személy szerint ebbe sem tekernék bele soha. Bár ez így van a teljes listával kb. Make me beautiful... Zene:The Engine Room-Perfect Lie. Szintén szerepel a filmzene albumon.

3. Rome

Kimaradhatott volna-e vajon a kedvenc sorozatom? Nem, de azt bevállalom, hogy nem nyerhetett. A zene az, ami miatt előrébb van a listán. Kiverhetetlen dallam. Persze a falfirkák is sokat elmondanak a sorozatról :D Zene:Jeff Beal-Main title theme (persze mi más :D), direkt a sorozathoz komponált, megtalálható a többi számmal egyetemben az albumon. De ezt nem tudom miért írom ide, hisz nyilvánvaló.

 

4. Mad men

Nekem az animáció is nagyon tetszik, de a dallam az, amit egyszerűen nem tudok kiverni a fejemből napok óta. Ezért nagyon utálom is :D Zene:Aceyalone & RJD2

Mad Men Opening Credits Video - Watch more Videos at Vodpod.

 

5. Deadwood

Bahh a western a western. Azzal a gyönyörű pacival. Az HBO-sok annyira kenik a főcímeket. Biztos csak nekem csinálják :D A muzsika, a pacika, minden nagyon...ööö csodás. Zene: David Schwartz-Theme from Deadwood.

6. Dexter

Erről a listáról sem maradhat le. Főleg nem egy ilyen reggeli rutinnal. Na meg Michael C. Hall fejeivel :D A Dexterben meg minden komponált dal tetszik. Zene:Rolfe Kent-Dexter Main Title

 7. Rescue me (Ments meg!)

Tűzoltók. Jaj. Egy nagyon zsír számmal. A képi része is nagyon bejövős. Legalább olyan cool, mint a show. Zene: The Von Bondies-C'Mon C'Mon. 

8. Damages (Hatalom hálójában)

Szép képek, és megint egy nagyon jó szám. Ja és a főszereplők. Szeretem a koponyás szobrot. Zene:VLA-When I Am Through With You.

9. Six Feet Under (Sírhant művek)

Ahh erre kár is szót pazarolni. Minden tök jó nem kell magyaráznom. Most már csak az a kérdés miért van ennyire hátul. Nem kötődöm annyira hozzá. :D Végül is az én listám no. Pedig olyan szép. Zene: Thomas Newman-Six feet under theme.

10. Sons of Anarchy

A szám előrébb vinné, az nagyon tetszik. De szerintem irtó bénák a tetkók. Sőt az egész az. Mondom csak a zene miatt van a listán, ez is csak a 10-ig juttatta. Sokkal jobbat érdemelne maga a sorozat is, de akárcsak ez a dalocska. Nem tudom ezt miért vállalták be így. Zene: Curtis Stigers-This life.

Nos az eredeti opening credits nem fellelhető, úgyhogy feltöltöm én valami helyre. Addig is itt van simán csak a szám. Lehet jobb is, ha csak ezt ismeritek meg :D.

 

UPDATE: Basszus mekkora hülye vagyok. Kifelejteni egy ilyen listáról a Twin Peaks-t! Minden idők egyik legjobb theme-je. Most lőjjetek fejbe!

Szólj hozzá!

Címkék: tv film deadwood sorozatok me men opening dexter blood true mad soa series rome rescue nip tuck damages credits

A bejegyzés trackback címe:

https://egyvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr941349804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása