HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Egy vámp/ír

A cukmafundárumról, fokhagymáról, koporsószegekről, ciripelésről, vércsoportokról, unalomról... arról,hogy mit ne tegyünk vagy ha már tesszük,akkor úgy, hogy ne jöjjenek rá...partokról és pártokról, képekről és lépekről, egy szóval... semmiről.

Friss topikok

  • Mekare: Áldásom rá..mármint a Watchmen duplázásra :D Hát nem kell a Rómát végigdarálni..mint én XD Mindenn... (2009.08.19. 21:40) Top 10 férfi sorozat karakter (szerintem)
  • Legisfalk: Nagy kár, hogy Wilfried Baasner már nem lehet köztünk. (2009.08.17. 19:27) Ich bin Guldenburg-fan
  • Mekare: @Legisfalk: Én is remélem :D érdekes libelális wahha (2009.08.15. 21:38) Te akarnád? Mert én igen.
  • Legisfalk: Na erre tényleg nem jöttem volna rá, nem ismerem a filmet, annyi tippem volt még, hogy talán a kép... (2009.08.09. 21:44) Leonidas rémálma
  • : @Joey95: Ja és Billy azt mondta hogy tarsd magad a blog "nyelvezetéhez".Ez nem főnökösködés vagy i... (2009.08.08. 21:56) Multiorgazmus :D

Linkblog

Top10 női sorozat karakterek (szerintem)

2009.08.22. 18:27 Mekare

Atia Pictures, Images and Photos

1.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1    

 

 

 

 

       

 

 

 

 

       1.Atia (of the Julii)

Sorozat: Róma

Színésznő: Polly Walker

 

Már csak a tény is, hogy Walker játssza, csodássá tenné Atia karakterét, számomra. De ennek a figurának bizony nem kell ilyesmi szépítés. Sokan rajonganak érte, ami egyáltalán nem meglepő. Kétévadnyi tömör keménység ez a nő. Jó ember? Nem, dehogy. De Rómában lehetett volna másmilyen akkor? Igen, de nem ilyen sikerrel. Mindent elér, amit akar, csak a saját vére állhat az útjába. Nem kedvel valakit, akkor megöleti az egész családját, persze kapóra jön, hogy gazdagok is. Nem viszolyog a kínvallatásoktól, tesz olyan ígéretet, amit nem tart be. Hisz az átkokban. Remek ötletei vannak pl: „Tépd le az arcát!”

Mivel nálam abszolút ő a nyertes, ezt az emlékezetes pillanatot muszáj, vagyok beágyazni tőle.

 

 

 

character_servilia.jpg Pictures, Images and Photos

2.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

       

 

 

       

 

 

 

 

       2. Servilia (of the Junii)

Sorozat: Róma

Színésznő: Lindsay Duncan

 

Atia legméltóbb ellenfele. sokan utálják, akik szeretik az első helyezettem, de én nem. Sőt. Nem mondom, hogy szurkoltam neki, de igazán oda tette magát. LD meg szintén hatalmas színésznő. A háborút, amit egymás ellen vívtak nehéz lesz felül múlni. Brutus anyja. Cézár vérig sértett szeretője, az összeesküvés ereje. Octavia megrontója. A köztársaság híve, átkok dobálója. Nem áll messze tőle Achmed, a halott terrorista. Bármire képes a győzelemért, még ha nem is élvezheti ki. Igen kedvelhető figura. Nekem.

 

Glenn Close Damages Pictures, Images and Photos

3.       

 

 

 

 

 

 

 

 

       

       

 

 

 

      

 

 

       3. Patty Hewes

Sorozat: Damages (A hatalom hálójában)

Színésznő: Glenn Close

 

A dobogót beterítik a nagy manipulátorok, így a bronzérem nem is lehet másé. Bárkit a hatalmában tart, a világ legjobb ügyésze. Aki úgy lép fel a szemét csávók ellen, ahogy csak a legnagyobb genyák tudnak. Az ő módszereiket sem hanyagolva, a legnagyobb áll leesések kíséretében.  A határokat rég átlépve férkőzik bárki elméjébe, téveszti meg, aztán az igazsággal hagyja magára az úton, mint egy kivert kutyát. „Normális” emberként úgy manipulál, mintha csak Matt Parkman lenne a Heroesból. Azt meg mondanom sem kell, hogy Close állat. Trónszéket neki (is)!

 

 

4.        4.Maryann Forrester

Sorozat: True Blood

Színésznő: Michelle Forbes

 

A Rezgő Ribi (from True Blood topik hehe). Bon Temps cukros nénije. Vagy mondjuk úgy Paris Hiltonja, hiszen legalább olyan jó hatással van BT lakosságára, mint PH a tinikre. Mivel már annyiszor kellett tisztáznom, hogy mi is ő, legyen itt egy utolsó köpet. Ahogy a hajdani alakváltó Daphne mondta, a mi kis Rezgő Ribancunk a Mainaszok, Maenadok családjába tartozik (Dionüszoszt kísérő elragadtatott bacchánsnők. Nevük szó szerinti fordításban "őrjöngők"-et jelent, gyakran ábrázolták őket úgy, mint akik extázisba, ittas- táncos mámorba kényszerítették az embereket, akik a hatás alatt önkontrollt vesztve nemi aktusba, tombolásba kezdtek.) Aki nézi a sorozatot, az rá is ismert Maryann-re. Én kedvelem, sőt. Negyedik a listámon, szóval igen mondhatjuk, hogy kedvenc lett belőle. Ravasz, követelőző, remekül főz (emlékezzünk csak a hunter szufléra), szereti a szíveket, kedvenc állata a bika. Nagy parti arc. S végül annyit, imádom Forbes hangját. Aki teheti csak feliratosan.

True Blood Jessica Pictures, Images and Photos

 

5.       5. Jessica Hamby

Sorozat: True Blood

Színésznő: Deborah Ann Woll

 

Bill Compton változtatta át vámpírrá, büntetésből. Jess is jöhetne a szöveggel, mint Lestat: „Én nem választhattam”. Az szigorú, vallásos világban felnevelkedett Jessica már azért is bűnösnek érezhette magát, mert vörös a haja. Nem járhatott szórakozni, kalitkában élt. Ezért is volt igencsak vidám, amikor másnap vámpírként ébredt és végre káromkodhatott is. Jó ideig vadóc volt, és így a sorozat egyik legviccesebb karaktere, de most sem teheti azt, amit akar, mert szerencsétlenre Bill egyfolytában rászól. Hoyt-ban megtalálta élete első szerelmét is, ami elég vicces helyzeteket hozott, de sajna szomorút is. Remélem, mihamarabb visszatér a rendes kerékvágás és Jessica-val nem lehet majd bírni, mert akkor nagyon vicces figura.

DEXTER Jennifer Carpenter Pictures, Images and Photos

 

6.       6. Debra Morgan

Sorozat: Dexter

Színésznő: Jennifer Carpenter

 

Dexter mocskos szájú húgocskája, aki nyomoz, ahogy reméljük lassan Dex után is növelve ezzel a bonyodalmakat, de valószínűleg John Lithgow majd eltereli a figyelmét egy időre. A sorozatban 80% fuck és egyéb szépségek tőle származnak. A beszólások nagyon mennek neki. Humor szempontjából tesz főleg jót a sorozatnak, legtöbbször. Masuka-val közös párbeszédei a legfaszájosabbak. Egyébként bukik a sorozatgyilkosokra, FBI ügynökökre és informátorokra is. Bőrszínek sajna nem zavarják, hehe.

XF_Screenshot28 Pictures, Images and Photos

 

7.       7. Dana Scully

Sorozat: The X-files (X-akták)

Színésznő: Gillian Anderson

 

Nem lehet nem rajta. De előrébb sem. Nagyon imádtam a sorozatot, és olyan akartam lenni, mint ő. Igazából csak Mulder mellett akartam állni, de ez mindegy. De az első olyan karakter volt, amit folyamatosan nézhettem, aki egyenlő társ volt és könnyen meg lehetett kedvelni. Ráadásul ilyen különleges eseteket nyomatott, mint az erdei atkák vagy a gumiember. Azzal sem volt gondja, hogy beszóljon Foxnak, de a társa volt a bajban, még ha volt rá más magyarázata is. Az a haj meg a kosztüm… most már minden FBI-os nőnek, úgy kell kinéznie.

Brennan 2 Pictures, Images and Photos

 

       8Dr. Temprance „Bones” Brennan

Sorozat: Bones (Dr. Csont)

Színésznő: Emily Deschanel

 

Amennyire nem kedvelnéd, ha ismernéd, annyira imádnivaló a tévén keresztül. Vicces mennyire különös, néha túl tudományos, túl őszinte, sértően, és tulajdonképpen a női Sheldon Cooper, persze azért neki több barátja van. Sőt ki nem szurkol, hogy legyen többje is, egy bizonyos Booth ügynök? A csontokról mindent, az emberekről, emberi kapcsolatokról viszont igen keveset tud. A sorozat egyik fő humorforrása, egy nagyszerű páros okosabb fele. Kiegészítve Booth-szal támad a fülig mosoly effektus. Csontot neki!

 

 

        9.  Gemma Teller Morrow

Sorozat: Sons of Anarchy

Színésznő: Katey Sagal

 

Sagal bekerülhetett volna ide akár Peggy Bundy-ként is, de Gemma karaktere azért mégiscsak vagányabb. Nem csak azért, mert pontosan tud mindent a SamCrow ügyeiről, a legtitkosabb titokról is. Elég nagy hatalma van, és él is vele. De nem mindig kell neki a fiúk segítsége. Féltékenységből fejbe verni valakit egy gördeszkával, azért ez jobb, mint a mobiltelefonos Naomi Campbell esetek. Gemma remekül illik a motoros bandához. Ő afféle Don(na). Hamarosan 2. évad, és még közel sem tudunk mindent róla. Nem a legártatlanabb rocker nagyi az biztos.

Adelle DeWitt Original Pan Pictures, Images and Photos

 

10     10.Adelle DeWitt

Sorozat: Dollhouse

Színésznő: Olivia Williams

 

Rábeszél, hogy bérelj egy aktívot. De a legjobb módszerekkel. Stresszes munka az övé, hiszen nem csak ennyi a dolga. Nehéz ám a döntéshozatal, főleg emberek életéről. Aztán persze küzdhet a lelkiismeretével. Magányos, magas beosztású nő tökéletes példája, aki titokban szintén bérlő.  Azért mindig van valami nekem tetsző mondata, és különös kapcsolata Topher-rel is megmosolyogtató. Lehet utálni, vagy szeretni, de figyelmen kívül hagyni semmiképp. Azért neki is van szíve, akármilyen szar munkát is végez.

Ráadásnak egy kis Róma videó..a női szerepekről:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: of blood michelle true ann jessica anarchy forbes rome walker dollhouse sons atia servilia hamby maryann polly deborah woll

A bejegyzés trackback címe:

https://egyvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr741331146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása