HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Egy vámp/ír

A cukmafundárumról, fokhagymáról, koporsószegekről, ciripelésről, vércsoportokról, unalomról... arról,hogy mit ne tegyünk vagy ha már tesszük,akkor úgy, hogy ne jöjjenek rá...partokról és pártokról, képekről és lépekről, egy szóval... semmiről.

Friss topikok

  • Mekare: Áldásom rá..mármint a Watchmen duplázásra :D Hát nem kell a Rómát végigdarálni..mint én XD Mindenn... (2009.08.19. 21:40) Top 10 férfi sorozat karakter (szerintem)
  • Legisfalk: Nagy kár, hogy Wilfried Baasner már nem lehet köztünk. (2009.08.17. 19:27) Ich bin Guldenburg-fan
  • Mekare: @Legisfalk: Én is remélem :D érdekes libelális wahha (2009.08.15. 21:38) Te akarnád? Mert én igen.
  • Legisfalk: Na erre tényleg nem jöttem volna rá, nem ismerem a filmet, annyi tippem volt még, hogy talán a kép... (2009.08.09. 21:44) Leonidas rémálma
  • : @Joey95: Ja és Billy azt mondta hogy tarsd magad a blog "nyelvezetéhez".Ez nem főnökösködés vagy i... (2009.08.08. 21:56) Multiorgazmus :D

Linkblog

Glee pilot

2009.08.13. 15:38 Mekare

Szeretem a musicaleket. Szeretem a tv sorozatokat. Egy rész után kiderült, hogy a musical tv sorozatokat is szeretem. Mert tulajdonképpen a Glee az. Ryan Murphy az egyetlen, akit ismerek a kreátorai közül, de az ő neve azért mond valamit. Kés/alatt. Az ő elméjéből pattant ki. De ne higgyük emiatt, hogy a Glee olyan ütős és botrányos. Pusztán jó. Tanárok, diákok, humoros pillanatok, modern muzsika, és egy faszájos kis kórus. Amit a gimnáziumi ex-menő srác, jelenleg főállású spanyoltanár, Will Schuester (Matthew Morrison) vesz át a kicsapott, kicsit sem búza elődjétől. A kórus hihetetlenül lúzer társasága előtt ott áll a lehetőség, hogy megnyerje majd valamelyik nagy versenyt, ám addig hosszú az út, és amilyen bénák, jó rögös is.

A számok általában ismert pop, musical slágerek, de láttam már promo-t valami Kanye West-es számmal is, na jó lehet nem attól a csávótól volt :D. Vannak benne igen kedvelhető karakterek, főleg a szurkoló csapat kőkemény edzőnője, akit egy kicsit még fényezek. Sue Sylvester, akit Jane Lynch eddig nagyon jól hoz, igazán szemét és pont ezért vicces. Nem hiába ő tartja az L-betűt, nagy lúzernek tartja a kórust. Egyébként a filmjei mellett, elképesztő mennyi sorozatban vendégszerepelt Lynch, csekkoljátok le az imdb-n.

Glee Sue Pictures, Images and Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerepet kapott még minden Kés/alatt fan kedvenc Gina-ja, aki még mindig az egyik legjobban elhunyt karakter, mármint hihetetlenül passzolt hozzá a halála. Szóval van a Glee-nek egy Jessalyn Gilsig-e, aki mint tudjuk jó színésznő. A karaktere meg elég idegesítő, nekem legalábbis eddig. Talán későbbiekben úgy lesz agyfaszosító, mint Gina volt. Az jó lenne :D. A legpasszosabb halál:

Szóval a Glee pilotja akkorát nem ütött rajtam, hogy hatalmas fan legyek, de biztos, hogy állandó nézőre talált a személyemben. Ugyanakkor nem várom betegesen a részeket, mint ahogy a Dexternek, vagy a True Bloodnak..vagy TBBT..na jó nem sorolom itt fel rajongásom tárgyait.

Eddig azt tudom mondani, hogy 70-75% a Glee… de ez csak egy rész volt. Szerintem lesz ez még jobb is, hogy már felállt a szituáció :D

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat fox musical murphy school zenés lynch jane kórus gina ryan series nip/tuck chorus glee cheerlader gilsig jasselyn

A bejegyzés trackback címe:

https://egyvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr561307232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása